Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Special Olympics Romania (SOR)

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Suceava

Joi, 18 Februarie 2010, începând cu ora 10:30, Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Suceava (AREAS) te invită la Iullis Mall Suceava la Special Olympics Romania (SOR).

Prin această manifestare organizatorii doresc să ofere o şansă reală persoanelor cu dizabilităţi psihiatrice cu IQ sub 70 din judeţul Suceava, pentru a participa la o competiţie sportivă axată pe două discipline, abilităţi individuale de tenis de masă şi baschet. La Olimpiada s-au încris peste 60 de tineri sportivi cu dizabilităţi psihiatrice din judeţul Suceava.

La deschiderea Olimpiadei Speciale au fost invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor judeţene şi locale, specialişti în domeniul asistenţei sociale, reprezentanţi ai mass-mediei şi cinci delegaţii de tineri, proveniţi din cinci ţări UE, Austria, Bulgaria, Italia, Estonia şi Lituania, care se află la Suceava pentru a participa la proiectul de tineret SOMEE.

Acest eveniment doreşte să sărbătorească în premieră la Suceava Anul European al luptei împotriva sărăciei şi a combaterii excluderii sociale şi se desfăşoara în parteneriat cu: Asociaţia Special Olympics România, Direcţia de Asistenţă Socială Suceava, Centrul pentru Educaţie Incluzivă Suceava, Centrul pentru Educaţie Incluzivă Sf. Andrei Gura Humorului şi Centrul Regional de Resurse pentru ONG-uri Suceava.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.