Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Spectacol cu magicianul Marian Râlea, la Shopping City Suceava, de Ziua copilului

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

Miercuri, 1 Iunie 2022, de la ora 17:00, Shopping City Suceava vă invită la un spectacol deosebit, alături de cunoscutul magician din Abracadabra, Marian Râlea.

Spectacolul interactiv, Judecata poveștilor, va avea loc în zona de food a centrului comercial Shopping City Suceava, pe 1 iunie, de la ora 17:00. Special pentru cei mici, dar și pentru părinții și bunicii dornici să-l revadă, magicianul Marian Râlea și echipa sa au pregătit un spectacol încântător, un program interactiv, în cadrul căruia copiii sunt transpuși în lumea magică a poveștilor.

În mod miraculos, cei mici vor deveni eroi de poveste și vor avea ocazia să „judece” personajele din consacratele povești românești. Sub îndrumarea magicianului Marian Râlea și alături de alte personaje, ajutoarele sale, micii participanți vor descoperi magia gândirii imaginare. Cu doar câteva elemente de recuzită, copiii vor da frâu liber imaginației și se vor transforma în adevărați eroi care vor avea superputerea de a schimba cursul poveștilor.

Accesul la spectacol este gratuit, în limita locurilor disponibile! Activitatea este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani. Evenimentul va avea loc în zona de food a centrului comercial Shopping City Suceava, începând cu ora 17:00. La final, participanții vor avea ocazia să facă fotografii cu Marian Râlea, Magicianul poveștilor, care a bucurat copilăria multor generații de spectatori.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.