Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Ștefan Bănică – Gură, taci

Data
Loc
Casa de Cultură a Sindicatelor

Vineri, 20 Noiembrie 2015, începând cu ora 19:30, Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava te invită la spectacolul intitulat Gură, taci susținut de Ștefan Bănică.

„Tu îi vorbești inimii, îi spui ce simți, dar mintea îți ordonă “gură, taci!”, lucru care ni se întâmplă tuturor în viața de zi cu zi. “Gură, taci!” poate avea foarte multe sensuri, mai ales în contextul actual politic, social, monden etc. Piesa e veselă, plină de ritm și energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmări din ultimii ani, ne-am distrat toți. Sper să vă placă noul meu cântec și aștept cu nerăbdare să ne întâlnim în sălile de spectacol și să trăim împreună, prin muzică, seri de de neuitat!” – a declarat Ștefan Bănică.

Concertele Ștefan Bănică sunt evenimente de referință în peisajul muzical românesc. Artistul oferă, de fiecare dată, publicului, o experiență nouă și de neuitat. Fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi efectele tehnice, sceno-tehnice, jocurile de lumini și grafica inedită. Mai presus de toate, însă, publicul se va bucura de un spectacol live emoționant si energic.

Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro. În funcție de categorie, prețul biletelor este de: 120 de lei – categoria VIP, 100 de lei – categoria I, 80 de lei – categoria a II-a, 50 de lei – categoria a III-a.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.