Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Târg caritabil pentru Alessia, în parcarea Shopping City Suceava

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada, 12-13 Septembrie 2020, Asociația pentru micuțul Noel, în parteneriat cu Shopping City Suceava, organizează un târg caritabil pentru micuța Alessia, fetița de un numai un an și 3 luni, care luptă cu o boală rară.

Târgul va avea loc în intervalul orar 12:00 – 19:00, în parcarea centrului comercial Shopping City Suceava, și are drept scop strângerea de fonduri necesare pentru tratamentul care îi va slava viața Alessiei.

Alessia a fost diagnosticată cu Amitrofie Spinală musculară (SMA1), o boală ereditară, care provoacă degradarea progresivă a mușchilor, inclusiv a celor de la nivelul aparatului respirator, cauzând inevitabil decesul. Alessia are șanse de recuperare, dar șansa ei la o viață nouă depinde de cel mai scump tratament din lume, Zolgensma, pentru care este necesară suma de 2.1 milioane de dolari.

Timp de două zile, în cadrul târgului, participanții pot achizitiona diverse produse pentru cei mici, dar și pentru cei mari: jucării, articole de îmbrăcăminte pentru copii și adulți, încălțăminte, accesorii, cărți și decorațiuni. Evenimentul se va desfășura în aer liber, conform tuturor măsurilor de siguranță impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Banii obținuți din vânzări vor fi virați integral în contul Asociației pentru micuțul Noel, care a demarat campania „Împreună pentru Alessia – SMA”.

Faptul că în luna iulie 2020, Asociația a încheiat cu succes proiectul de strângere de fonduri pentru Noel, micuțul diagnosticat cu aceeași boală rară, SMA1, oferindu-i acestuia șansa la viață, dovedește tuturor că o astfel de minune se poate produce și în cazul Alessiei. Astfel că, toți cei care doresc să contribuie la înfăptuirea unei astfel de minuni, o pot face, în cadrul târgului, printr-un gest admirabil. De cele mai multe ori, micile fapte bune împlinesc visuri mari. În situația de față, pot chiar salva o viață.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.