Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Târg caritabil pentru Mihăiță, în parcarea Shopping City Suceava

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 4 – 5 septembrie 2021, în parcarea Shopping City Suceava va avea loc un târg caritabil pentru Mihăiță.

La doar 3 ani, Mihăiță poartă pe umeri un diagnostic crunt, Amitrofie spinală tip II. Mihăiță are șanse de recuperare, dar șansa lui la o viață nouă depinde de cel mai scump tratament din lume, Zolgensma, pentru care este necesară suma de 2.1 milioane de dolari.

Pentru a-l ajuta pe Mihăiță să primească tratmentul, Asociația Învingem SMA și voluntarii dedicați întru totul acestei cauze vor organiza un târg caritabil în weekendul 4 – 5 septembrie, între orele 10:00 – 18:00, în parcarea centrului comercial Shopping City Suceava.

Timp de două zile, în cadrul târgului, participanții pot achizitiona diverse produse pentru cei mici, dar și pentru cei mari: jucării, articole de îmbrăcăminte pentru copii și adulți, încălțăminte, accesorii, cărți și decorațiuni. Evenimentul se va desfășura în aer liber, conform tuturor măsurilor de siguranță impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Banii obținuți din vânzări vor fi virați integral în contul Asociația Învingem SMA.

Toți cei care doresc să contribuie la înfăptuirea unei astfel de minuni o pot face, în cadrul târgului, printr-un gest admirabil, gest care pentru Mihăiță înseamnă o nouă șansă la viață.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.