Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Târgul Cărtureștilor

Data
Access
gratuit

În perioada 30 Noiembrie 2013 – 31 Decembrie 2013, între orele 10:00 și 22:00, Cărturești Suceava te invită la Târgul Cărtureștilor.

Florile dalbe, cadourile sunt gata de luat în tolbe. Anul acesta am strâns special pentru Sărbători cărți noi și frumoase, decoraţiuni ingenioase, papetărie în ediții speciale, jucării, turtă dulce, ceaiuri, ceşti, muzici și povești de iarnă.

Pentru lecturile de vacanță, treceți pe la raftul de noutăți, unde vă așteaptă direct din tipar noul volum semnat de Iv cel Naiv și Vali Petridean sau Părul Venerei, de Mihail Șișkin.

Colinde, colinde, muzica de Sărbători se ascultă în librărie și apoi se ia acasă. Printre recomandările librarilor se numără O, ce veste minunată, primul album de colinde românești al Angelei Gheorghiu, noul album al lui Robbie Williams, Swings both ways, discul Music of the night semnat de André Rieu și Johann Strauss Orchestra.

Leru-i ler, vor sosi în curând la raft modele noi din seria ROD semnate de Pisica Pătrată, Vali Petridean și Maria Surducan – pentru inspirația zilnică a celor care iubesc ilustrația românească. Gusturile cosmopolite au la dispoziție carnete și agende pentru 2014 de la Moleskine, Paperblanks, Legami, Pomegranate sau Roger la Borde.

Domn, domn, să-nălțăm, nu uitați să vizitați zona librăriei, care găzduiește decorațiunile pentru brad, casă și birou: clopoței și reni din porțelan, brăduți și Moși Crăciun pufoși, bufnițe și inimioare, căluți din lemn, ghirlande din ceramică, îngerași și țurțuri din sticlă împodobesc toată iarna rafturile librăriei.

În zona dedicată gastronomiei vă așteaptă gemuri și dulcețuri fine, turtă dulce în forme simpatice, ceaiuri de iarnă cu scorțișoară, migdale sau marțipan. Tot acolo sunt cănile, ceștile și accesoriile de cafea și ceai care vor înveseli orice dimineață friguroasă. Tot ce vă trebuie este un pic de timp pentru a alege modelul potrivit.

Am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa: până pe 20 decembrie, ceainăria din Cărturești găzduiește deja tradiționalele Seri de Poveste.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.