Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Târgul Colecționarilor, ediția de toamnă

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

În perioada 5-6 Septembrie 2009, Asociaţia Filateliştilor Suceava şi Societatea Numismatică te invită în Iulius Mall Suceava la ediţia de toamnă a Târgului Colecţionarilor.

Ca şi în precedentele ediţii organizate la mall, acest târg se va bucura de o participare din ce în ce mai numeroasă, devenind o tradiţie ca, o dată pe lună, cei mai împătimiţi colecţionari din ţară să se strângă şi să expună preţioasele colecţii de timbre, cărţi poştale, cutii de chibrituri, fotografii, obiecte de mobilă, tablouri, bijuterii.

5–6 Septembrie 2009 » Târgul Colecţionarilor, ediţia de toamnă

Ediţia din luna septembrie a Târgului Colecţionarilor vine în paralel cu o lansare de carte: Vremea la Suceava. Fenomenul meteorologic în perioada 1974-2008, scrisă de cel mai longeviv jurnalist meteo din Suceava, Mircea GURALIUC. Lansarea va deschide ediţia de toamnă a Târgului Colecţionarilor şi va avea loc sâmbătă, 5 Septembrie 2009, începând cu ora 11:00, în prezenţa autorului.

Vremea la Suceava. Fenomenul meteorologic în perioada 1974-2008 reprezintă o analiză profesionistă a vremii la Suceava, din punct de vedere meteorologic, sub două aspecte principale: temperatura aerului şi precipitaţiile. Un capitol aparte i-a fost dedicat fenomenului de încălzire globală.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.