Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Târgul de cafea și ceaiuri

Data
Access
gratuit
Loc
Auchan Suceava

În perioada a 30 Ianuarie 2013 – 12 Februarie 2013, Auchan Suceava te invită la Târgul de cafea și ceaiuri.

Vor fi prezente peste 400 de produse special aduse din toată lumea. Hipermarketul pune la dispoziția clienților săi o mare varietate de cafea și ceaiuri la cele mai bune prețuri, pentru a face diminețile mai plăcute. Pentru clienții care preferă o cafea delicată, cu calități organoleptice superioare, dulce, plină de aromă, ușor acidă și cu un conținut de cofeină mai redus (1,1-1,7%) am selectat produse din gama de cafea Arabica. Cei care preferă o cafea mai tare, cu un conținut mai mare de cofeină (2-4%) pot alege din gama Robusta.

Am adus cafea cu origini din Peru, Costa Rica, Brazilia, Haiti, Guatemala, Columbia și alte țări. Clienții noștri se vor bucura de cafeaua lor preferată, în diferite tipuri de ambalaje, și cu arome deosebite. Vor fi prezente sortimente de cafea macinată, boabe și solubilă, cafea cu arome (curmale, guarana, cireșe, ceai verde), cafea decofeinizată, espresso, capsule de cafea, dar și ciocolată caldă și cappuccino.

Sortimente renumite dar și o varietate locală de ceaiuri pot fi deliciul și răsfățul întâlnirilor cu prietenii. Am pregătit sortimente de ceaiuri pentru toate gusturile: ceai de plante, ceai verde, ceai negru, ceai de fructe, ceai instant, ceaiuri funcționale.

Nu vor lipsi nici produsele ce îi pot ajuta, pe cei pasionați dar și pe cei dornici să cunoască noi arome, să ofere o savoare deosebită cafelei și ceaiului: miere cu sortimente speciale (portocal, rozmarin, lavandă, tei, polifloră), zahăr din fructe, brun, colorat (galben, verde, orange – culori naturale obținute din concentrat de legume), croissante, brioșe.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.