Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Târgul de Crăciun

Data
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 18-22 Decembrie 2016, între orele 9:00 și 21:00, Shopping City Suceava te invită la Târgul de Crăciun.

Pe parcursul celor cincizile, atmosfera de sărbătoare va fi întreținută prin recitaluri de colinde și momente artistice cu obiceiuri de iarnă susținute de elevii de la Școala Populară de Artă din Suceava, dar și de grupuri folclorice bucovinene.

În cadrul târgului se vor prezenta delicioase bucate tradiţionale, constând în produse din carne, brânzeturi, miere şi produse apicole, prăjituri de casă, dar şi produse artizanale realizate de meşteri populari. Expozanţii vor aduce în faţa clienţilor din Shopping City Suceava o varietate de produse specifice sezonului rece. Pofticioşii vor putea alege dintre numeroase alimente, dulciuri şi băuturi naturale care le vor îmbogăţi masa de sărbători.

Totodată, Târgul de Crăciun reprezintă prilejul perfect pentru a le achiziţiona celor dragi cadourile mult dorite, de la jucării pentru cei mici sau articole şi decoraţiuni pentru aranjamentele de Crăciun, până la materiale textile, blănuri și cojoace, dar şi alte articole specifice acestei perioade a anului. ecte expuse în cadrul târgului.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.