Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Târgul de Crăciun al Colegiului de Artă Ciprian Porumbescu

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 15-21 Decembrie 2014, Shopping City Suceava te invită la Târgul de Crăciun al Colegiului de Artă Ciprian Porumbescu, ediația a V-a.

Evenimentul își propune să aducă un strop de lumină în sufletele copiilor care au credință că Moș Crăciun va ajunge și la ei. Astfel, pe tot parcursul evenimentului, copiii vor expune spre vânzare decorațiuni de Crăciun lucrate manual prin diferite tehnici și îi vor invita pe copii să participe alături de ei la atelierele de creație desfășurate în Shopping City Suceava pentru a învăța să realizeze decorațiuni, felicitări, picturi și ornamente. Atelierele vor avea loc de luni până vineri între orele 14:00 și 18:00, iar sâmbătă și duminică între orele 10:00 și 17:00.

De asemenea, pe 15 și pe 21 Decembrie 2014 atelierele vor fi acompaniate de recitaluri la pian, clopoței, vioare și concerte de colinde susținute de elevii Colegiului de Artă Ciprian Porumbescu, care vor crea o atmosferă de poveste, în care gândurile tuturor se vor îndrepta cu speranță spre cei nevoiași.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.