Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Târgul de Nunţi Bucovina

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 10-14 Februarie 2012, Shopping City Suceava te invită la Târgul de Nunţi Bucovina.

Manifestarea este specializată în rochii de mireasă, rochii pentru domnişoare de onoare şi ţinute pentru ocazii, costume pentru miri, cavaleri de onoare şi costume pentru ocazii, voaluri, pălării, coafură, cosmetică, aranjamente florale, buchete de mireasă, decoraţiuni săli, baloane, fântâni de ciocolată, huse pentru scaune, invitaţii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, servicii foto & video, săli pentru organizare de evenimente, organizatori evenimente, torturi, produse de cofetarie, panificaţie şi dulciuri, lumânări, închirieri limuzine şi altele.

Evenimentul va putea fi vizitat zilnic între orele 9:00 şi 21:00

Pe durata desfăşurării evenimentului, vizitatorii vor beneficia de discounturi la produsele şi serviciile oferite.

Sâmbătă, 11 Februarie 2012, începând cu ora 16:00, vizitatorii vor putea admira demonstraţii de dansuri de societate oferite de profesionişti.

Duminică, 12 Februarie 2012, începând cu ora 17:00, va avea loc o prezentare impresionantă de rochii de mireasă, acompaniată de cafe concert, susţinut de ansamblul artistic Arcanul USV şi o prezentare incendiară de lenjerie intimă, urmată de un super concert surpriză.

Marţi, 14 Februarie 2012, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava te invită să petreci ziua îndragostiţilor la Shopping City Suceava, împreună cu Romeo şi Julieta. Începând cu ora 16:00, Cupidon va premia cea mai frumoasă declaraţie de dragoste sau cea mai frumoasă cerere în casătorie. Cuplul câştigător se va bucura de un week-end romantic oferit de Hotelul Best Western din Gura Humorului.

Toţi vizitatorii târgului vor putea participa gratuit şi la o tombolă cu premii surpriză.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Suceava.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.