Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Târgul de nunți Bucovina

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Suceava

În perioada 13-16 Februarie 2020, Iulius Mall Suceava în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Suceava vă invită la Târgul de nunți Bucovina.

Rochii simple sau cu multă dantelă, lungi sau scurte, tip sirenă sau prințesă, dar și multe alte modele vor fi prezentate de expozanți. Specialiștii te vor ajuta să devii mireasa la care visai încă de când erai mică. Iar mirii vor putea alege dintr-o varietate de costume croite cu atenție, care îi vor face să se simtă cu adevărat speciali în cea mai importantă zi din viața lor.

La Târgul de Nunți Bucovina vei putea alege dintr-o multitudine de accesorii, printre care: cercei, coliere sau brățări, care îți vor da un plus de strălucire. Însă, cele mai importante bijuterii sunt verighetele, pe care le vei găsi într-o varietate de modele.

Dacă vrei să optezi pentru o nuntă cu o tematică aparte, dar încă nu ai nicio idee, poți să te consulți cu specialiștii în domeniu, care vor fi prezenți pe parcursul celor patru zile, în Iulius Mall Suceava. Totodată, poți decide ce fel de flori ar fi potrivite, ce candy bar să alegi ca să îți îndulcești invitații sau ce momente surpriză poți pregăti.

Reprezentanții restaurantelor te vor ajuta să alegi locația pentru marele eveniment și vor avea grijă să îți ofere sfaturi în legătură cu meniul, numărul de locuri și alte detalii pentru ca nunta să corespundă dorințelor tale.

Alegerea unei echipe profesioniste pentru partea de foto – video este un lucru important, pentru că cele mai frumoase momente merită să fie „păstrate”.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.