Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Târgul de nunți Bucovina

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

În perioada 6 – 8 Martie 2009 la Iulius Mall Suceava va avea loc a II-a ediţie a Târgului de Nunţi Bucovina.

Încă nu te-ai decis cum să fie nuntă ta? Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava şi Iulius Mall Suceava, prin Târgul de nunţi Bucovina îţi vine în ajutor prezantandu-ţi tot ce ai nevoie pentru o nuntă ca în poveşti. Pornind de la rochiile de mireasă, care îţi încânta privirile prin designul lor deosebit, lumânări şi parfumuri îmbietoare, dantele, verighete şi până la încântătoarele buchete de flori, îţi oferim tot ce este necesar pentru că acest important eveniment din viaţă ta să fie unul de neuitat.

Pe parcursul acestei expoziţii vor avea loc o serie de manifestări conexe care se doresc a veni în sprijinul viitorilor miri. De asemenea va avea loc şi o tombolă cu premii în valoare de peste 5.000 lei, oferite de Alb şi Negru, Lady în White, Jasmina Style şi First Day.

Manifestarea este specializată în rochii de mireasă, rochii domnişoare de onoare şi de ocazie, costume pentru miri, cavaleri de onoare şi de ocazie, bijuterii, ceasuri, lenjerie, mănuşi, genţi pentru mirese şi de ocazie, voaluri, pălării, încălţăminte de ocazie, coafură, cosmetică, aranjamente florale, buchete de mireasă, decoraţiuni săli, baloane, huse, invitaţii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, foto şi video, săli pentru organizare de evenimente, orgnizatori evenimente, surprize şi cadouri, produse de cofetărie, panificaţie şi dulciuri, închirieri limuzine, maşini de epocă, trăsuri, confecţii şi tricotaje pentru adulţi şi copii şi multe altele.

Organizatori: Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava în parteneriat cu Iulius Mall Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.