Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Târgul de nunți Trend Mariaj

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 14 – 17 februarie 2019, Shopping City Suceava te invită la un Târgul de nunți Trend Mariaj.

Devenit un eveniment de tradiţie pentru suceveni, Târgul de Nunți de la Shopping City Suceava a ajuns la a VI-a ediție și iși propune, de la an la an, să fie mai bogat în oferte, expozanți și surprize
pentru vizitatori.
Deși nunta este un eveniment deosebit care încununează iubirea, organizarea acesteia poate fi solicitantă şi stresantă, de aceea recomandarea specialistilor este ca viitorii miri să fie informați, să iși împărtă sarcinile pe etape şi să le rezolve din timp. Așadar, toţi cei care se pregătesc de nuntă au ocazia să descopere, în același loc, o multitudine de oferte şi servicii de care au nevoie pentru nuntă, doar la Târgul de Nunţi din Shopping City Suceava, ce se desfăşoară timp de 4 zile, începând de joi, 14 februarie până duminică, 17 februarie, inclusiv.

Peste 40 de expozanți din toate domeniile au confirmat deja participarea la târgul de la Shopping City Suceava și își așteaptă vizitatorii cu o abordare fresh și cele mai noi tendințe și idei în materie de nunţi. Doritorii vor putea contracta pe loc servicii esențiale pentru ziua cea mare, chiar și cu discount-uri considerabile, vor putea degusta torturi și prăjituri sau vor putea proba rochia de mireasă și ținuta pentru ceremonie pentru a vedea ce stil li se potrivește.

În plus, aceștia vor putea alege din oferta extrem de variată invitații și mărturii, verighete din aur alb, galben ori rose, dar vor avea și ocazia să vizualizeze albumele și portofoliile celor mai renumiti fotografi și videografi prezenți la târg, idei pentru coregrafia de nuntă sau pachete pentru luna de miere. În plus, vor putea admira desăvârșitele amenajări și decorațiunile prezentate de experții florali în culoarea anului sau tematici de nuntă cât mai diverse, iar locațiile de nuntă vor fi prezente pentru a le oferi mirilor detaliile referitoare la variantele de meniu.

Cei mai buni specialiști în domeniu din județul Suceava și nu numai vor fi la târg pentru a-i consilia pe viitorii însurăței în legătură cu ce este nou, ce se poartă, ce se potriveşte cel mai bine pentru nunta lor, care este bugetul alocat și tot ce au nevoie pentru ca nunta, să fie exact așa cum o visează.

Chiar dacă mai sunt de pus la punct ultimele detalii, ori trebuie aleasă o întreagă gamă variată de servicii la târgul de nunți din incinta Shopping City Suceava, dorinţele viitorilor miri vor prinde contur.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.