Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Târgul Ofertelor Educaţionale

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Suceava

Liceele din judeţul Suceava îşi prezintă la Iulius Mall Suceava oferta educaţională pentru anul şcolar 2011-2012.

Numărul de locuri pentru clasa a IX-a, materiile studiate, limbile străine predate, cursurile opţionale, cadrelor didactice, calificarea obţinută după absolvire, dar şi descrierea probelor de aptituni pentru admiterea în liceele vocaţionale sau sportive vor fi prezentate sâmbătă şi duminică, 28 şi 29 Mai 2011, între orele 10:00 şi 18:00.

La standuri vor fi prezenţi şi liceenii care au optat pentru respectivele unităţi de învăţământ. Atractive vor fi momentele artistice special pregătite, dar şi decorurile, unii expozanţi având spaţii special amenajate pentru ateliere sau pentru testări psihologice. Aflat la a XII-a ediţie, Târgul Ofertelor Educaţionale este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava.

Evenimentul se adresează elevilor de clasa a VII-a şi a VIII-a, precum şi părinţilor acestora, care au astfel posibilitatea să cunoască specificul fiecărui colegiu, liceu sau grup şcolar pentru o alegere conştientă la terminarea cursurilor gimnaziale.

Promo

Comentarii (1)

  1. Stefeliga Flavius

    Bine dar sau facut si ceva filmari , as dori sa le vad daca se poate :).

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.