Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Terry Lee Burns

Data
Access
15 lei
Loc
Pub Boem La Fierărie Suceava

Joi, 5 Februarie 2009, începând cu ora 21:00, până spre miez de noapte, Pub La Fierărie Suceava te invită la o adevărată petrecere în stil country-rock cu Terry Lee Burns.

5 Februarie 2009 » Terry Lee Burns

Terry Lee Burns are 50 de ani şi cântă de aproape 40 de ani la chitară. Muzician în formaţii precum Dr. Feelgood sau John Lee Hooker în anii 1970-1980, Terry s-a mutat în Europa de cinci ani de zile dorind să abordeze o carieră solo şi cânta aproape zilnic în Germania.

După cum ne-am obişnuit, „La Fierărie” ne pregăteşte mereu evenimente de excepţie şi de fiecare dată reuşeşte să surprindă printr-o organizare fără cusur şi o primire excelentă. De data aceasta, joi, 5 februarie am avut ocazia să-l ascultăm pe Terry Lee Burns, un nume de excepţie în lumea country-rock-ului, un nume care şi-a câştigat locul în topul celor mai buni muzicieni de gen prin muncă şi talent.

Un excepţional showman, Terry Lee Burns, provine dintr-un orăşel din Alabama, dar experienţa s-a muzicală nu este îngrădită, el cântând şi trăind atât în America cât şi in Europa, fapt care i-a diversificat şi perfecţionat cariera. Muzica lui îşi are rădăcinile în viaţa de zi cu zi, piesele sale vorbind despre dragoste, viaţă, prieteni, versurile lor fiind o autobiografie a artistului.

Din repertoriul său nu lipsesc piese ale unor consacraţi ai genului, dar coverurile pe care le face nu au scopul de a umple un concert ci încearcă să readucă în faţa publicului reuşitelor unor mari muzicieni, prieteni sau mentori ai lui Terry Lee Burns. Johnny Cash, Neil Young, Lynerd Skynerd, Eric Claptop, Elvis Presley, Eagles, The Animals sau The Doors sunt o mică parte dintre artiştii cărora Terry Lee le aduce un omagiu în spectacolele sale.

Joi seara, “La Fierărie”, Terry Lee Burns s-a prezentat în faţa unui public învăţat cu muzica bună şi nu a dezamăgit. Povestea sa a împletit muzica cu scurte amintiri şi povestiri din viaţa artistului, din vorbele căruia putem învăţa cu toţii câte ceva. „I think I love you, but I don’t know if I like you”, „Life is too fuckin` good” sau „I`v been down so many times, it feels like up now”, sunt câteva vorbe pe care artistul a ales să le împărtăşească cu noi.

Cineva spunea că pub-ul „La Fierărie” se mişcă împotriva kitch-ului din Suceava, eu îndrăznesc să cred că managerii pub-ului au câştigat de mult lupta împotriva kitch-ului şi şi-au format un obicei prin care educă şi inspiră o parte a publicului sucevean în speranţa că într-o zi, lumea va fi la un alt nivel al culturii şi civilizaţiei. Mulţumim pentru toate sacrificiile făcute şi efortul pe care îl depuneţi de fiecare dată pentru a păstra renumele pe care l-aţi creat în „fierărie”.

Bogdan BEŞLIU

Promo

Comentarii (2)

  1. Beniamin39

    Foarte frumos site! Am ramas profund impresionat! Poate imi puteti spune mai multe la Beniamin39@wwwnew.ro

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.