Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

The Human Body Adventure

Data
Access
10 lei
Loc
Iulius Mall Suceava

În perioada 7 – 16 septembrie 2018, zilnic începând cu ora 10:00 până la ora 20.00, Iulius Mall Suceava te invită la The Human Body Adventure

Cei mici pot descoperi corpul uman, prin joc și joacă, la parter. „The Human Body Adventure” este organizată de Iulius Mall Suceava, în parteneriat cu Centrul Medical Bucovina, și se adresează copiilor cu vârsta între 5 și 14 ani.
Costumați cu halate de doctori, cei mici pornesc într-o incursiune care le dezvăluie cum funcționează creierul și cele cinci simțuri, auzul, văzul, pipăitul, mirosul și gustul, descoperă informații și curiozități despre schelet și oase, mușchi și piele, cum funcționează inima și sistemul respirator, fac experimente și multe altele.

Expoziția beneficiază de sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, ai cărei studenți le explică informațiile pe înțelesul lor. Elemente de butaforie de o calitate excepțională, precum cele de muzeu, o masă de operație interactivă și o aplicație de realitate augmentată cu ajutorul căreia pot vedea organele interne și mișcarea lor fac experiența și mai captivantă.

Micii „doctori” pot face și fotografii haioase, la panourile transparente cu sistemele vieții, iar la final primesc diplome de merit.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.