Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Trend Mariaj (2016)

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 12-14 Februarie 2016, între orele 9:00 și 21:00, Shopping City Suceava te invită la târgul de nunţi intitulat Trend Mariaj.

Nunta este evenimentul la care stilul, emoțiile și distracția se reunesc pentru a crea cele mai frumoase amintiri din viața îndrăgostiților, așa încât merită gândită în cele mai mici detalii, pentru a fi cu adevărat memorabilă.

La Trend Mariaj ai șansa să te întâlnești cu cei mai buni specialiști în domeniu și să alegi ceea ce se potrivește cel mai bine nunții voastre. Până în prezent, peste 20 de expozanți au confirmat faptul că îi așteaptă pe viitorii însurăței la târgul de nunți din incinta centrului comercial pentru a le oferi cele mai bune sfaturi în materie de nunți. Așadar, fie că îţi doreşti să pui la punct ultimele detalii, ori să alegi o gamă variată de servicii, Trend Mariaj este locul în care dorințele tale vor prinde contur. În cadrul târgului organizat de Shopping City Suceava vor fi prezentate numeroase modele de rochii de mireasă, precum și costume de mire de la clasic până la modern sau made to measure, așa încât fiecare să își găsească ținuta perfectă. De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete, pachete foto-video, decoraţiuni si aranjamente florale, invitații, torturi și prăjituri, masă cu fructe, sonorizare, DJ și formații, dar și destinații atractive pentru luna de miere.

Duminică, 14 februarie, sucevenii sunt invitați să admire o prezentare de modă cu o varietate de rochii de mireasă si costume de mire și să se distreze la un spectacol cu muzică live de excepție, susținut de artiști locali de seamă care vor aduce în fața publicului o parte din atmosfera de nuntă.

Pe întreaga durată a târgului vor fi surprize şi premii pentru vizitatori. Astfel, cei care participă la târgul de nunţi şi se înscriu la tombola specială au şansa de a câştiga o serie de premii importante puse în joc pentru viitorii miri.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.