Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Trend Mariaj (2017)

Data
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 10-12 Februarie 2017, între orele 9:00 și 21:00, Shopping City Suceava te invită la târgul de nunţi intitulat Trend Mariaj.

La Trend Mariaj sucevenii vor avea şansa să se întâlnească cu cei mai buni specialişti, pentru a afla ultimele tendințe din domeniul nunților: ce este nou, ce se poartă, ce se potriveşte cel mai bine pentru nunta lor, care este bugetul alocat, tot ce ai nevoie pentru ca nunta, să fie exact așa cum o visează. Chiar dacă vă doriți să puneți la punct ultimele detalii, ori să alegeți o gamă variată de servicii, la târgul de nunți din incinta Shopping City Suceava, dorinţele voastre vor prinde contur.

Sunteți în căutarea rochiei de mireasă? Tot ce trebuie să faceți este să vizitați târgul de nunți de la Shopping City și să vă înscrieți la tombolă. Marele premiu este o o rochie de mireasă în valoare de 2500 lei oferită de Bride2be Boutique, care va fi prezentă la târg cu noua colecție ce va fi prezentată în premieră. În plus, cu zeci de modele de rochii din colecțiile 2017 vă așteaptă și standrile Mariaje a Paris sau My Bride. Fie că visezi la o rochie de tip sirenă, prințesă, de bal sau A-line, iți dorești să fie cu trenă lungă sau mai scurtă, cu design deosebit ori cu simplă din danelă, rochia visurilor tale o poți găsi la Trend Mariaj.

Tot aici, mirii își vor putea alege costumul de ceremonie, de la clasic până la modern sau (Camiceria Italiana, Dovani, Ghio’s Collection), aşa încât fiecare să îşi găsească ţinuta perfectă. De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: torturi, prăjituri și candy baruri (Delicatese Larisa, Bujor, Cofetaria Chocolate, Cofetaria Amalia Fălticeni, Mopan), decoraţiuni şi aranjamente florale (Design Art, Florăria Mi Alma, Gala Design, Idealia Events, Tomiot, Crystal Mariage, Florăria Exotică), inele de logodnă și verighete din aur alb sau galben la standurile Stil Biju, Atlantis Gold, Ella Bijou și Sabrini, servicii foto (Floricel Adrian Photographer, Foto Emoții, Ionuț Platon Photography, Marius Girigan Fotograf, Dana Grigorean Fotograf, Edy Guadanini Fotograf, Mihai Fotograf,) sau servicii video (Gimi Video, Paul Videograf, Răzvan Gavriluț Videographer, 25 wedding foto-video, Mavi Studio foto – video), cabine foto (Fabrica de zâmbete, Foto Emoții, Cutiuța cu Amintiri), invitaţii personalizate și mărturii (Indigo Cards Cluj, Tipo Help, Decorațiuni Tomiot, Caricatur BOA), servicii de make-up and hairstyle pentru mire și mireasă (Salon D’Anais, Hairstudio Barbershop by Dizzy, Salon Pink Diamond) dar și sonorizare (Party Show Entertainment, Rekord Sound), DJ, artiști şi formaţii, gheață carbonică, ecran led (Ormedia) valsul mirilor (Alpha Dance) sau locații de nuntă (Palatul Alexander, Restaurant Anytime) și destinaţii atractive pentru luna de miere (Life Tour). Expozanții s-au pregătit și cu reduceri atractive pentru toți cei care vor semna contracte pe perioada târgului.

Dacă vii la Shopping City în weekend și te înscrii la tombolă ai șansa să caștigi o mulțime de premii valoroase puse în joc de participanții la târgul de nunți, constând în servicii și produse dedicate celui mai important eveniment din viața unui cuplu: NUNTA. Astfel, viitorii miri pot câștiga: un moment musical oferit de Laura Olteanu, un voucher în valoare de 500 lei pentru verighete din aur oferit de Stil Biju sau un inel din aur de 14k oferit de Atlantis Gold, un tort de mireasă (10 kg) oferit de Cofetăria Chocolate, pachet de 3 ore cabină foto (Fabrica de zâmbete – cabină foto), pachet complet pentru mireasă (make-up, coafură, manichiură) oferit de Salon D Anais, buchet de mireasă (400 lei) – Idealia Events, Ședință foto Marius Girigan Fotograf, 2 torturi onomastică – Delicatese Larisa, buchet de mireasă (250 lei) – Floraria Mi Alma, ședinţă foto Trash the Dress – Ionut Platon Fotograf, tort aniversar – Cofetaria Amalia Fălticeni, set pahare de miri – Crystal Mariage, ședinţă foto cuplu – 25 wedding.ro, gheaţă carbonică valsul mirilor – Mavi Studio, pachet complet cursuri valsul mirilor – Alpha Dance, ședinţă foto save the date – Ionuţ Giuseppe Fotograf, ședinţă foto de cuplu cu make-up inclus – make-up inclus Salon Pink Diamond, pachet complet mire (tuns, aranjat păr și barbă,manichiură) – Hairstudio Barbershop by Dizzy, set pahare de miri şi pernuţă de verighete – Gala Design.

Duminică, 12 februarie, începând cu ora 14:00, sucevenii sunt invitaţi la un spectacol cu muzică live de excepţie susţinut de artişti de seamă, apreciaţi de publicul sucevean: Taraful Laura Olteanu, Fly Band, DJ Verony Team, Bianca Ciubotaru, Elena Popa, Simona Vasilovici. De asemenea, vizitatorii vor putea admira şi demonstraţii de dans susţinute de Alpha Dance, precum şi demonstraţii de hairstyle & manichiura oferite de Hairstudio Barbershop by Dizzy și Salon Pink Diamond.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.