Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

TU ce vrei de la viitorul PRIMAR?

Data
Access
gratuit
Loc
Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava

Curând vom fi invitaţi să votăm pentru un nou primar şi un nou consiliu local. Ca de obicei, în campania electorală, candidaţii îşi vor expune încă o dată promisiunile electorale.

Fundaţia Soros Romania (FSR) şi Centrul Regional de Resurse pentru ONG- uri CenRes vă invită să ne pregătim împreună pentru acest moment şi să stabilim împreună o listă de aşteptări din partea viitorilor candidaţi. Campania electorală nu trebuie să fie numai spaţiu de desfăşurare pentru candidaţi ci şi pentru noi, societatea civilă. Vrem să le transmitem împreună ce aşteptări avem noi de la aleşii noştri la nivel local.

Dezbaterea va fi moderata de Oana Preda, director executiv al Centrului de Resurse pentru Participare Publica CeRe. În cadrul acestei dezbateri, vă invităm să stabiliţi ce dorinţe aveţi pentru dezvoltarea oraşului, iar lista aşteptărilor noastre va fi trimisă celor ce aspiră să ne devină primar sau consilier local.

Evenimentul va avea loc în data de 24 Noiembrie 2011, începând cu orele 14:00, în sala de conferinţe din cadrul Muzeului de Ştiinţele Naturii din Suceava.

Dezbaterea face parte dintr-o serie de astfel de evenimente ce se derulează în câteva zone din ţară şi se înscriu într-o iniţiativă a FSR cu privire la informarea majorităţii cetăţenilor despre existenţa şi punerea în practică a drepturilor cetăţeneşti într-o societate democratică.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.