Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Tudor GHEORGHE – Nu se poate cu de toate

Data
Access
70 lei
Loc
Casa de Cultură a Sindicatelor

Joi, 18 Octombrie 2012, începând cu ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava la spectacolul Nu se poate cu de toate susținut de Tudor GHEORGHE.

2012 a fost declarat Anul Caragiale. Se împlinesc o sută de ani de la dispariţia sa şi 160 de ani de la naştere. Spiritul caragialesc, atât de zeflemitor, a rămas nealterat de-a lungul timpului, căci lumea de impostori, de escroci, de imorali şi de naivi creată de scriitor la momentul respectiv se transpune incredibil în contextul actualei perioade.

Şi cine să îi ofere o manifestare de respect mai originală lui Nenea Iancu şi să reînvie magistral creaţiile acestuia decât Tudor GHEORGHE, singurul artist care a profitat de fiecare oportunitate pentru a pune în valoare elementele esenţiale ale culturii româneşti? Prin urmare, Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va deveni în octombrie gazda unui spectacol desăvârşit, prin intermediul căruia maestrul va împărtăşi publicului magia creaţiilor lui Caragiale, adaugând evident atingerea sa personala inconfundabila.

Maestrul Tudor GHEORGHE va fi acompaniat de orchestra Iunion, iar texte din cadrul evenimentului au fost culese cu atenţie din opera lui Nea Iancu.

Publicitate

Comentarii (2)

  1. Maria

    nici o reducere pentru elevi/studenți?!

    Răspunde

  2. Victor

    chiar reducere ceva sau pret intreg 70 ron?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.