Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Turul Ciclist al României

Data
Access
gratuit
Loc
Suceava

În perioada 4-11 Iunie 2011, se va desfăşură cea de a 48-a ediţie a Turului Ciclist al României, în opt etape, totalizând 1.535 km.

În judeţul Suceava, se va desfăşura cea de a IV-a etapă, în data de 7 Iunie 2011, pe itinerariul Siret – Rădăuţi – Câmpulung Moldovenesc – Suceava, cu o lungime de 224 km, fiind etapa cea mai lungă organizată în turul ciclist.

La eveniment sunt aşteptaţi să participe aproximativ 130 de sportivi, urmând ca sosirea să fie amenajată în faţa magazinului Bucovina, iar festivitatea de premiere va avea loc în Piaţa Drapelului din Suceava.


Fotografii

Poze realizate de ArTiStul.

Pentru a afla ultimele noutăţi din Suceava, adaugă pe Yahoo! Messenger ID-ul nostru, OrasulSUCEAVA.

Promo

Comentarii (3)

 1. Camil

  S-au mai deşteptat puţin organizatorii. Anul trecut a fost sprint masiv la sosire şi în curba aia de la bibliotecă nu a fost tocmai bine. Anul ăsta, dacă vom avea un sprint masiv, va fi mult mai interesant pentru spectatori.

  Răspunde

 2. catalin

  salut ma numesc catalin sunt pasionat de biciclete….am si eu cateva inttrebari uitati id meu catalinutz_george contact me thaks

  Răspunde

 3. Chido

  @ Camil

  Exact. Asta e ziceam si eu lui Mihai Androhovici dupa etapa de anul trecut. Intr-o etapa cu finish pe plat, ideal e ca ultimii 50 de metri sa fie in linie dreapta. Da’ ai nostrii
  nu si-au petrecut dupa-amiezile de iulie pe Eurosport…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.