Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Turul Phenomenal Gillette

Data

Duminică, 27 Septembrie 2009, în intervalul orar 7:00 – 8:00, Turul Phenomenal Gillette ajunge în Suceava.

Toţi cei care doresc să alerge în cea mai lungă ştafetă din lume (peste 3000 km) şi să arate lumii întregi cât sunt de fenomenali pot începe deja pregătirea pentru ceea ce va fi una dintre cele mai interesante experienţe ale vieţii lor.

Turul Phenomenal Gillette este organizat cu ocazia lansării în România a aparatului de ras Gillette Fusion Phenom ce beneficiază de tehnologia inovativă de bărbierit cu 5 lame pentru confort şi 1 pentru precizie, care ajută bărbaţii să arate şi să se simtă fenomenal încă de la primele momente ale zilei. Acest tur oferă bărbaţilor români şansa de a dovedi că pot realiza lucruri extraordinare si care, la final, pot fi mândri că au scris istoria celei mai lungi ştafete din lume!

Teodora POPESCU
PR Manager Gillette

Startul Turului Phenomenal Gillette a fost dat de Răzvan Lucescu pe 21 septembrie, în Bucureşti. Ştafeta va trece printr-o serie de oraşe importante ale ţării. Cei care doresc să se alăture ştafetei pot face acest lucru în locurile special amenajate din următoarele oraşe: Suceava, Bistriţa, Baia Mare, Oradea, Timişoara, Drobeta Turnu Severin, Craiova,Târgovişte, Ploieşti şi Bucureşti (la finalul ştafetei). Participanţii se pot înscrie on-line, conform regulamentului afişat pe site-ul oficial Phenomenal.ro, completând un formular de înscriere.

Alergătorii pot fi întâmpinaţi şi încurajaţi în faţă Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Traseul turului prin Suceava este marcat pe următoarele artere ale oraşului: str. 22 Decembrie, Calea Unirii, str. Gheorghe Doja, str. Jean Bart, str. Nicolae Iorga, Calea Unirii, str. Ana Ipatescu, str. Nicolae Balcescu, str. Stefan cel Mare, Bd. 1 Mai, Calea Obcinilor, Bd. Acad. Vasile Grecu, str. Cernauti, str. Grigore Alexandru Ghica.

Mercedes-Benz este partener al Turului Phenomenal Gillette, alergătorii fiind însoţiţi pe parcursul traseului de o serie de autoturisme Clasa E şi GLK alături de mai multe modele Viano şi Vito .

Proiectul se desfăşoară în parteneriat cu Federaţia Română de Atletism.

Bărbaţii din Suceava au participat la scrierea istoriei Turului Phenomenal Gillette

28 septembrie, Suceava: Bărbaţii din Suceava au demonstrat duminică dimineață ca sunt fenomenali prin participarea la cea mai lungă ştafetă din lume, Turul Phenomenal Gillette. Lor li s-au alăturat Petru Ghervan, antrenorul echipei de handbal masculin CS Universitatea Suceava, și lotul de jucători ai echipei, cu toții cetățeni de onoare ai orașului din mai 2009.

Turul Phenomenal Gillette este organizat cu ocazia lansării în România a aparatului de ras Gillette Fusion Phenom ce beneficiază de tehnologia inovativă de bărbierit cu 5 lame pentru confort şi 1 pentru precizie, care ajută bărbaţii să arate şi să se simtă fenomenal încă de la primele momente ale zilei.

După ce a pornit din Bucureşti, pe 21 septembrie, în frunte cu Răzvan Lucescu, și a trecut prin Slobozia, Constanța, Tulcea, Galați, Vaslui, Iași și Botoșani, ştafeta Turului Phenomenal Gillette a ajuns duminică dimineață, în jurul orei 07:17, în Suceava. În momentul în care atletul din coloana oficială a ajuns în zona din fața Casei de Cultură, ștafeta a fost preluată, pe rând, de către Petru Ghervan și jucatorii echipei de handbal masculin CS Universitatea Suceava, cei care au făcut cinste orașului și întregii țări la începutul acestui an prin calificarea în finala europeană a Challenge Cup.
Următoarele oraşe importante ce vor fi traversate de Turul Phenomenal Gillette sunt Bistrița, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Drobeta, Craiova și Târgoviște, ștafeta urmând sa se încheie în jurul datei de 5 octombrie, tot în Bucureşti.

Imagini cu bărbaţii fenomenali care au alergat în cadrul Turului Phenomenal Gillette vor fi disponibile pe www.phenomenal.ro, secțiunea blog.

Mercedes-Benz este partener al Turului Phenomenal Gillette, alergătorii fiind însoţiţi pe parcursul traseului de o serie de autoturisme Clasa E şi GLK alături de mai multe modele Viano şi Vito.

Proiectul se desfăşoară în parteneriat cu Federaţia Română de Atletism și beneficiază de sprijinul Poliției Rutiere Române, al Jandarmeriei Române, al Serviciilor Județene de Ambulanță, dar și al Primăriei municipiului Suceava și al Consiliului Județean.

Nicoleta GAVRILĂ

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.