Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Umor moca de criză

Data
Loc
Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera

În plină criză, în timp ce alții dau faliment (căci e la modă să dai faliment), Banca de Umor a Bibliotecii Bucovinei I. G. Sbiera Suceava se va îmbogăți cu noi depuneri.

Candidații la premiile pentru umor sunt rugați să trimită până la data de 31 Martie 2009, inclusiv lucrările lor pe adresa Angela.Furtună@Gmail.com, sau să le depună la Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera Suceava (fie la Secretariat, fie la Biroul de Marketing Cultural și Informare UE, la doamna Angela Furtună).

Lucrările ce vor candida pot fi din specie literară (epigrame, catrene, poeme, nuvele, proză scurtă, anecdote, bancuri) sau vizuală (caricatură, filme, clipuri, publicitate, afișe, fotografii, desene…)

Oricine poate participa, dacă are umor. Dar chiar și cei fără umor se pot înscrie, pentru că pofta vine mâncând.

Juriul concursului este format din scriitorii Angela Furtună și Constantin Severin, omniprezentul PIM și directorul bibliotecii prof. Gabriel Cărăbuș.

Miercuri, 1 Aprilie 2009, începând cu ora 11:00, în Sala de Arte a bibliotecii, se va desfășura festivitatea de premiere a laureaților celei de a II-a ediții a Festivalului de Umor. Se dau premii constând din diplome, periuțe, îmbrățișări, ghionturi, bătăi prietenești pe umăr, șuturi amicale. Surprize, antren, bârfă națională, cancanuri. Banii, după.

Va urma un Maraton al Umorului ce cuprinde lecturi publice din autori celebri de literatură umoristică și lecturi publice din textele premiaților. O expoziție de carte de divertisment, jocuri și umor, audiții muzicale, videoclip-uri despre arta comicului vor adăuga zilei de 1 aprilie tradiționala sa aură de celebrare a bunei dispoziții și a spiritului de glumă și de umor.

Începând cu ora 13:00, va avea loc un simpozion cu tema Românii pe drumul de la umor la bășcălie.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.