Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Valy Boghean Band

Data
Access
30 lei
Loc
Casa de Cultură a Studenților

Joi, 24 Noiembrie 2016, începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității Ştefan cel Mare Suceava (USV) va avea loc un concert susținut de Valy Boghean Band.

Valentin Boghean este unul dintre cei mai talentaţi muzicieni din Republica Moldova, aclamat de publicul care umple sălile de spectacole până la refuz. Pe lângă vocea sa inconfundabilă, Vali este cunoscut ca fiind un maestru al instrumentelor aerofone, incluzând trompeta, saxofonul, flautul, tilinca, kavalul, dudukul, cimpoiul şi clarinetul, dar nu ratează ocazia de a-şi cuceri audienţa cu interpretări la chitară clasică şi bass. El va fi acompaniat de un band care are în componenţă unii dintre cei mai buni muzicieni din Republica Moldova, cu o mare experienţă internatională.

Componenţa: Valentin Boghean, Valeriu Cascaval – tambal, Oleg Lascu – contrabas, Garry Tverdohleb – tobe, Alexandru Daraban – chitară, Gheorghe Postoronca – chitară bass, Valentin Schirca – clape, Focsa Sandu – acordeon, Radu Talambuta – vioară, Vitalie Turcanu – saxofon și Petru Moiseev – percuţie.

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere, respectiv 15 lei biletul.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.