Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Vestul Sălbatic

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

În perioada 13 – 25 octombrie 2023, în intervalul orar 10.00 – 20.00, Iulius Mall Suceava vă invită la o expoziție interactivă dedicată copiilor „Vestul Sălbatic” care îi provoacă să se transforme în cowboy și să descopere secretele lumii Western.

Exploratori, puneți-vă pintenii în picioare, încălecați pe cai și pregătiți-vă de o nouă aventură la Iulius Mall! Culoarul central de la parterul Iulius Mall a fost trimis înapoi în timp, iar atmosfera este una demnă de „Vestul Sălbatic”! Expoziția interactiv – educativă are un traseu special, cu elemente de butaforie de excepție, iar micii curioși vor păși în lumea Western și vor afla secretele vieții de cowboy și nu numai.

Praful se ridică, caii nechează, iar exploratorii se întâlnesc la Iulius Mall Suceava, cu ocazia expoziției interactiv-educativă ,,Vestul Sălbatic”. Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani sunt așteptați într-o aventură plină de distracție, prin intermediul căreia vor vizita un orășel din prerie, vor explora o mină de aur și chiar vor extrage aur, se vor distra în tabăra cowboy, vor vizita un sat de amerindieni, se vor duela cu bandiții și vor face poze comice cu postere de tip „Wanted”. Elementele de butaforie recreează atmosfera din filmele Western, unde micii cowboy se vor simți exact ca adevărații șerifi.

Turul durează 45 de minute, iar rezervările pentru grupuri se pot realiza la numărul de telefon 0230.208.700, în intervalul orar 10.00 – 20.00.

Expoziția din Iulius Mall este o modalitate prin care cei mici vor învăța prin joacă, dezvoltându-și astfel curiozitatea prin explorarea universului educativ al civilizației Vestului Sălbatic, bucurându-se, totodată, de o experiență distractivă.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.