Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Voyage au pays des mots

Data
Loc
Casa Prieteniei

Sâmbătă, 28 Martie 2015, începând cu ora 10:30, Casa Prieteniei Suceava te invită la evenimentul intitulat Voyage au pays des mots.

„Voyage au pays des mots” este mai mult decât o călătorie în țara cuvintelor. Este călătorie de ințiere în lumea celor mai fascinante cărți scrise în limba franceză, de autori francofilofoni, care ne-au marcat copilăria, adolescența, maturitatea.

Protagoniștii acestui periplu sunt elevii de la Liceul Tehnologic Iorgu Vârnav Liteanu, Liteni și de la Liceul Tehnologic Mihai Eminescu Dumbrăveni coordonați de prof.dr. Briana Belciug și prof. dr. Alexandra Sîrghi, care ne vor introduce în fascinanta lume a lui Apollinaire, Daudet, Vișniec, Saint-Exupéry, Prévert, Camus, Cernica, Yourcenar, Verne.

Diversitate, pasiune, aventură, mitologie, iubire, umanism, empatie, solidaritate, prietenie, iată doar câteva dintre cuvintele-cheie ale acestei întâlniri a liceenilor francofilofoni care vin în spațiul primitor al Biroului Francez pentru a împărtăși experiența intimă a lecturii și pasiunea pentru limba franceză.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.