Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Ziua Mondială a Mediului

Data
Access
gratuit
Loc
Suceava

În vederea marcării Zilei Mondiale a Mediului, care în acest an (Anul Internaţional al Pădurii) are ca deviză Pădurile – sufletul viu al naturii!, la nivelul judeţului Suceava se vor desfăşura mai multe acţiuni educative cu temă ecologică.

Vineri, 3 Iunie 2011, începând cu ora 10:00, Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi cu Primaria mun. Suceava, vor organiza un simpozion cu tema Probleme actuale de mediu în judeţul Suceava. Simpozionul va avea loc la Casa de Cultură, în sala mică. La această acţiune sunt invitaţi elevi de la eco-şcoli, ONG-uri de mediu din judeţ, reprezentanţi ai autorităţilor publice judeţene şi locale…

Tot vineri, 3 Iunie 2011, începând cu ora 9:30, se va desfăşura un concurs de desene pe asfalt, organizat de Comisariatul Regional Suceava al Gărzii Naţionale de Mediu în colaborare cu Eco-Grădiniţe din mun. Suceava şi Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava.

Sâmbătă, 4 Iunie 2011, începând cu ora 9:00, va avea loc etapa judeţeană a Concursului de proiecte de mediu. Organizatorul acestei activităţi este Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava. Elevi din judeţ vor prezenta proiecte de mediu, după care un juriu, din care face parte şi un reprezentant al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava, va selecta cele mai bune proiecte; acestea vor participa la etapa naţională a acestui concurs.

Duminică, 6 Iunie 2011, începând cu ora 12:00, Instituţia Prefectului – Județul Suceava, în colaborare cu Primăria mun. Suceava şi Comisariatul Judeţean al Gărzii Naţionale de Mediu, vor organiza o acţiune de ecologizare, în zona din vecinătatea Bulevardului Sofia Vicoveanca, la care vor participa şi reprezentanţi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.