Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Ziua Ursului

Data
Loc
Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava

În perioada 1-4 Februarie 2017, Muzeul de Ştiinţele Naturii te invită la Ziua Ursului.

Pe parcursul a patru zile specialiștii Muzeului de Ştiinţele Naturii vor organiza ateliere educaţionale, structurate pe grupe de vârstă, în care se vor defăşura activităţi care se adresează preşcolarilor şi elevilor din clasele I-IV cât şi elevilor din clasele V-XII.

Programul zilnic este structurat astfel:

  • ATELIERUL 1- se adresează preșcolarilor şi elevilor din clasele I-IV şi se desfășoară între orele 10:30 – 12:30. Copii vor participa la confecţionarea de măşti, vor participa la concursuri de ghicitori, se vor asculta şi spune poveşti, vor fi proiectate video-documentare, toate activitățile având tema centrală URSUL.
  • ATELIERULUI 2 – se adresează elevilor din clasele V-XII şi se desfăşoară între orele 13:30 – 15:00. Elevii vor participa la expuneri precum: Tradiţii şi obiceiuri de Ziua Ursului, Ursul preistoric, Specii de urs şi vor putea viziona video-documentare cu aceeaşi tematică.

La activităţile organizate în cadrul proiectului educaţional SĂRBĂTORILE PĂMÂNTULUI – ZIUA URSULUI s-au înscris peste 300 de participanţi din şcolile sucevene.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.