Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Află-ți greutatea ideală!

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

În periaoda 6 Mai 2010 – 30 Iunie 2010, vino în Centrofarm din Iulius Mall Suceava şi Află-ţi greutatea ideală!.

Campania de testare gratuită a Indicelui de Masă Corporală (IMC), indicatorul oficial de calcul a greutăţii ideale pentru o viaţă sănătoasă, se face în Iulius Mall Suceava de luni până sâmbătă, inclusiv, între orele 16:00 şi 20:00. Pentru aflarea stării de sănătate, specialiştii Centrofarm vor măsura greutatea şi înălţimea clienţilor interesaţi, vor determina indicele de masă corporală, procentele de grăsime şi apa din corp, vor oferi consiliere gratuită, materiale documentare şi sfaturi adecvate problemelor fiecărei persoane.

Greutatea îţi influenţează sănătatea, de aceea Centrofarm a lansat proiectul medical dedicat informării, educării şi responsabilizării populaţiei privind riscurile asociate surplusului ponderal. În prezent, România ocupă locul trei în Uniunea Europeană în privinţa numărului de persoane afectate de obezitate. Experţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii apreciază obezitatea drept provocarea numărul unu a secolului XXI în ceea ce priveşte sănătatea publică, iar evoluţia îngrijorătoare a fenomenului din ultimele decenii vine ca o confirmare şi ca un semnal de alarmă asupra necesităţii unor măsuri rapide şi eficiente.

Pe toată durata campaniei Află-ţi greutatea ideală!, clienţii Centrofarm vor beneficia nu doar de serviciile gratuite de determinare a indicelui de masă corporală şi de consiliere, dar şi de oferte comerciale speciale atât în farmacie, cât şi în clinicile sau laboratoarele partenere, care oferă reduceri substanţiale la consultaţiile de specialitate şi la analizele aprofundate, urmate de scheme adecvate de tratament.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.