Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Am copt premii pentru toată familia!

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Iepuraşii aduc în Iulius Mall Suceava nu doar primăvara, dar şi o sumedenie de cadouri inedite. Începând cu 20 Martie 2010, bucovinenii pot câştiga cele trei mari premii: sejururi în doi la Roma sau unul din miile de daruri acordate zilnic, instant sau prin tragere la sorţi.

Pentru ca shopping-ul să fie cu adevărat plăcut, Iulius Mall Suceava a copt de Paşte premii pentru întreaga familie! Gospodinele îşi pot uşura misiunea în bucătărie sau pot scăpa de corvoada pregătitului cozonacilor dacă fac cumpărături în magazinele din Iulius Mall. Astfel, cozonaci aromaţi, bine crescuţi şi rumeniţi sunt oferiţi pe loc, zilnic, primilor 100 de clienţi care prezintă bonuri de minimum 100 lei, fie acestea şi cu valoare cumulată. La tombola din fiecare seară, domnii sau chiar gospodinele pot câştiga un aparat de făcut pâine Home Bread Muolinex.

Iulius Mall Suceava acordă peste 1.500 de premii până pe 3 Aprilie 2010. Câştigătorii sejururilor de vis la Roma se vor extrage, însă, pe 28 Martie 2010, pentru ca cele şase persoane norocoase să petreacă Sfintele Paşti în capitala Italiei. Un cameraman şi un reporter vor însoţi câştigătorii în periplu pentru a imortaliza frumuseţile Romei şi a împărtăşi bucovinenilor momentele superbe din nesperata lor vacanţă.

Mai multe taloane Iulius Mall înseamnă multe şanse de câştig!

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.