Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Am preGĂTIT premii de Paşte!

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Frenezia cadourilor şi cumpărăturilor de Paşte cuprinde tot mai mult bucovinenii, aşa că Iulius Mall le-a preGĂTIT de pe acum clienţilor preţuri speciale, peste 3.500 de premii instant, tombole zilnice şi un dar poate o dată în viaţă: o excursie în doi la Ierusalim.

De vineri, 23 Martie 2012, şi până pe 14 Aprilie 2012, achiziţiile pe bonuri de minimum 100 lei sunt răspătite pe loc! Cei mai harnici clienţi ai zilei, primii 150, primesc pe loc cozonaci aromaţi şi bine rumeniţi, sticle cu vin de la Cramele Recaş, ouă şi iepuraşi din ciocolată ori răcoritoare Coca Cola. În fiecare seară, cei mai norocoşi clienţi îşi vor utila bucătăriile cu un aparat de gătit cu abur Philips sau un vas Dry Cooker. Pe 14 Aprilie 2012, va avea loc extragerea celui mai râvnit premiu oferit de Iulius Mall, anul acesta, de Paşte: o excursie în Ţara Sfântă, la Ierusalim!

În campania Am preGĂTIT premii de Paşte!, fanii Iulius Mall Suceava vor avea parte de daruri, începând de săptămâna viitoare, şi pe contul mall-ului de pe Facebook!

Nu doar promoţiile, premiile şi surprizele plăcute vor bine-dispune clienţii şi vizitatorii Iulius Mall, dar şi atmosfera specială şi decoraţiunile în cromatică veselă create pentru a întâmpina marea sărbătoare creştină.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.