Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Back to school

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

La început de nou an şcolar, trebuie să fim în pas cu moda, să ne surprindem plăcut colegii. Toate detaliile sunt importante, de la uniformă, haine, încălţăminte şi accesorii până la rechizite. De aceea, campania “Back to school” răsplăteşte cumpărăturile făcute în Iulius Mall Suceava cu cecuri de cumpărături şi mii de premii!

Peste 1.700 de cadouri instant pune la bătaie shopping mall-ul, între 2 şi 18 Septembrie 2011! Zilnic, primii 100 de bucovineni care adună bonuri fiscale de 100 lei din magazinele Iulius Mall Suceava primesc pe loc cecuri de cumpărături, rechizite şcolare moderne (ghiozdane, seturi de geometrie, carioci şi creioane colarate sau cărţi pentru copii) ori răcoritoare.

Pentru a economisi timp şi bani, magazinele din Iulius Mall Suceava au la preţuri speciale uniforma perfectă şi ghiozdanul complet echipat, inovatoare şi în trenduri .

Tot Iulius Mall Suceava îşi răsplăteşte fanii de pe Facebook. Până pe 18 septembrie, zece vouchere (de 50 lei de la Il Bimbo), 50 de pachete cu rechizite şcolare, 20 de abonamente la cursuri de dans la BoomDance, 50 de cecuri la KidsLand şi 50 de sticle Cappy Junior îi aşteaptă pe piticii, tăticii sau bunicii care postează pe Facebook o fotografie de când erau şcolari sau liceeni. Cele mai votate imagini vor fi premiate!

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.