Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Bucură-te de zile pline de răsfăț, la Iulius Mall! Reduceri exclusiv pentru doamne și domnișoare

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

De Ziua Internațională a Femeii, toate doamnele și domnișoarele merită să fie răsfățate, astfel că în Iulius Mall Suceava am pregătit mai multe daruri pentru cele care ne fac viața mai frumoasă. Vino la Centrul Info, iar noi îți oferim cadou un carnet cu reduceri dedicat în totalitate vouă!

Celor care ne aduc zâmbetele pe buze, ne sunt sprijin necondiționat şi celor pe care le sărbătorim odată cu primăvara le-am pregătit o surpriză de care pot profita, la shopping. Vino, în perioada 8 – 17 martie 2024, la Centrul Info din Iulius Mall Suceava și solicită carnet cu reduceri dedicate doamnelor și domnișoarelor!

Vei găsi oferte personalizate la magazine de cosmetice şi îngrijire, îmbrăcăminte, parfumerii şi la cafenele, precum: Xpert Beauty, Nala, O’juvi, Promenade, Cupio, Mondo Kosmetik, The Makeup Shop, Expertoptic, my Geisha, Mysu, Nissa, Hervis și Kenvelo. Fiecare locație are promoții pentru ca tu să îți poți oferi un cadou pe plac. Mai mult, când primești carnetul de reduceri, poți să te înscrii la tombolă, unde poți câștiga un Beauty Bag cu produse de la Xpert Beauty.

Dacă îți dorești ca de 8 martie să te răsfeți, alege locaţia Xpert Beauty, unde te poți bucura de conceptul Xpert Beauty Salon, testând produsele profesionale sau primind soluții pentru diagnosticarea, tratamentul, îngrijirea părului și scalpului, dar și recomandări de produse pentru rutina de întreținere de acasă. Tot la Xpert Beauty, te așteaptă și „Worry free Zone”, un spațiu unde redescoperi cât de distractiv şi facil este shopping-ul, unde ai parte de o experiență plăcută și memorabilă, de o selecție excelentă de produse profesionale şi unde beneficiezi de suportul acordat de specialiști în alegerea produselor adecvate nevoilor tale.

Xpert Beauty este partenerul principal al campaniei. Vino la Iulius Mall și descoperă cadourile pregătite pentru tine!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.