Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Carnaval de Halloween

Data
Loc
Shopping City Suceava

Dovleci decorați, vrajitoare din povești, magie și multă multă distracție! Duminică, 30 Octombrie 2011, începând cu ora 16:00, incepe Carnavalul de Halloween la Shopping City Suceava. Pitici, părinți și bunici sunt asteptați la un spectacol inedit, concursuri și multe surprize.

Vor fi premiate cele mai spectaculoase costume, cele mai infricoșătoare măști dar și Cel mai interesant dovleac, concurs pentru care micuții sunt invitați să vină de acasă cu un dovleac gata sculptat. Câştigătorii vor primi vouchere de cumpărături și premii din partea Shopping City Suceava, Alexandria Librării, Carrefour, Deichmann, Animax, Fox, Evel Mod și reviste Cutezătorii.

Magicianul Christianis, asistat de un vârcolac şi o vrăjitoare, va sustine un program senzaţional de magie cu numere de iluzionism unice in tara, hipnoză cu levitatie, multiplicări de obiecte şi momente interactive cu publicul. A susţinut nenumărate spectacole în ţară şi străinătate si este membru al celei mai mari organizaţii a magicienilor din lume, International Brotherhood of Magicians. Magicianul Christianis practică numere magnifice de magie, fachirism, precum şi programe cu animale exotice, reptile, iguane, tarantule si scorpioni.

În perioada 17-30 Octombrie 2011, cumpărăturile pentru cei mici (articole pentru copii cu vârsta maxim14 ani) vor fi premiate cu taloane şi puncte, iar în urma extragerii la tombola din 30 octombrie câştigătorii vor primi vouchere de cumpărături de 50 lei, 100 lei şi 150 lei.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.