Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Carnavalul Promoțiilor

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010, Iulius Mall Suceava te invită la Carnavalul Promoțiilor.

Carnavalul Promoțiilor ia startul începând cu ora 18:00, când încep să se împartă vizitatorilor măşti de carnaval. Cu toţii vor fi plăcut surprinşi cum a fost decorat mall-ul: cu lumini, confeti, organza şi măşti supradimensionate.

Până la ora 1:00, clienţii vor avea parte de Parada Costumelor de Carnaval (extravagante, împodobite cu pene, paiete şi mărgele), Parada Rio de Janeiro, Show-Ball, demonstraţii de menuet şi dans interactiv cu publicul, Concursul Național de Street Dance City Jam cu Ștefan Bănică Junior și Dezbrăcatu şi prezentări de modă (Peacocks, Jolidon, Terranova, Sprider, Sofiaman şi Ravioli).

La Iulius Mall Suceava, în șapte ore de carnaval, vor fi acordate, pe loc, 2.000 de premii: torturi, şampanii şi răcoritoare Coca Cola! Din oră în oră, vor fi extraşi norocoşii câştigători ai celor 3 LCD-uri Samsung şi celor 4 mini-frigidere Coca-Cola! În plus, Iulius Mall Suceava pune la bătaie CEC-uri de cumpărături în valoare de 40, 70 şi 100 lei. Toate acestea se primesc sau se câştigă numai la bonuri fiscale de cel puţin 100 lei din magazinele Iulius Mall, cumulate între orele 18:00 şi 1:00.

Încântaţi de cumpărăturile făcute la miezul nopţii, premiaţi pe loc sau la cele șapte tombole ale seriii, clienţii Iulius Mall Suceava vor avea transportul public asigurat până la ora 2:00.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.