Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Câștigă premii pe puncte, la Shopping City Suceava

Data
Loc
Shopping City Suceava

Vara aceasta Shopping City Suceava răsplătește fidelitatea clienților cu două mii de premii estivale, completând perfect valiza de vacanță a iubitorilor de cumpărături.

În perioada 18 Iulie 2016 – 7 August 2016, clienții care achiziționează produse din magazinele preferate din Shopping City Suceava pot câștiga instant unul dintre premiile puse în joc: o mie de umbrele și o mie de prosoape de plajă. Pentru a intra în posesia premiilor, clienții trebuie să adune puncte bonus de fiecare dată când fac cumpărături de minimum 150 de lei, pe un singur bon sau pe bonuri cumulate, din magazinele aflate în incinta centrului comercial. Astfel, la un punct, participanții câștiga pe loc o umbrelă, iar la două puncte un prosop de plajă. Punctele se ridică de la Info point şi pot fi colecţionate pe toată durata campaniei ori de cate ori persoanele fac cumpărături din magazinele aflate în Shopping City Suceava. Un punct se acordă la cumpărături de minimum 150 lei.

Tot ce trebuie să faci este să-ţi alegi premiul preferat şi să aduni puncte să-l câştigi. Pe toată durata campaniei, clientul poate să vină de mai multe ori la cumpărături, pentru a aduna punctele necesare pentru a câștiga premiul dorit.

În perioada iulie-august, Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 80% şi oferte speciale la colecţiile de vară.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.