Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Câştigă zilnic premii pentru sărbători!

Data

În prag de sărbători, sucevenii vor primi sute de cadouri din partea Shopping City Suceava!

Campania Câştigă zilnic premii pentru sărbători! aduce în perioada 17-23 Decembrie 2014, peste o mie de premii instant, clienţilor care aleg să-şi facă cumpărăturile din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava.

Anul acesta, Moşul a lăsat sub bradul de Crăciun din Shopping City Suceava cadouri speciale pentru sărbători, constând în cozonaci proaspeți produși în brutăria Carrefour și figurine de ciocolată, menite să-i răsplătească pe aceia care vor face cumpărături de minimum 150 lei, pe un singur bon de casă sau pe bonuri combinate, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava. Clienţii trebuie să se prezinte la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo pentru a participa la campanie. Zilnic vor fi oferite câte 150 de premii. Fericiţii câştigători vor intra pe loc în posesia premiilor.

Atmosfera sărbătorilor de iarnă se resimte deja în incinta Shopping City Suceava. Magazinele şi-au amenajat spaţiile pentru Crăciun, aşteptându-şi clienţii cu numeroase oferte şi reduceri speciale la o gamă variată de produse specifice sezonului.

La Shopping City Suceava, cumpărătorii sunt aşteptaţi zilnic cu sute de premii instant şi surprize pentru sărbătorile de iarnă.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.