Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Câştigă zilnic premii pentru sărbători!

Data
Loc
Shopping City Suceava

În prag de sărbători, sucevenii vor primi mii de cadouri din partea Shopping City Suceava!

Campania Câştigă zilnic premii pentru sărbători! aduce în perioada 6-22 Decembrie 2013, cinci tablete Samsung Galaxy Tab 3 şi peste două mii de premii garantate, clienţilor care aleg să-şi facă cumpărăturile în magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava.

Anul acesta, Moşul a lăsat sub bradul de Crăciun din Shopping City Suceava cadouri speciale pentru sărbători: sticle de şampanie, căni cu jucării, bomboane de pom, jucării de pluş, căni termoizolante, cozonaci, seturi de bijuterii (cercei şi pandantiv) şi fierbătoare electrice, menite să-i răsplătească pe aceia care vor face cumpărături de minimum 100 lei, pe un singur bon de casă, din magazinele din Shopping City Suceava. Clienţii trebuie să se prezinte la Info Point-ul special amenajat in faţa magazinului Leonardo, iar pe baza bonului de cumpărături vor putea extrage un talon răzuibil care le va dezvălui premiul câştigat. Fericiţii câştigători vor intra pe loc în posesia premiilor.

Magia Crăciunului poate ajunge mai repede la cei mai norocoşi dintre clienţii care fac cumpărături la Shopping City Suceava şi îşi încearcă şansa de a intra în posesia unor câştiguri valoroase. Oricare dintre taloanele răzuibile din bolul cu premii poate ascunde marele premiu: una dintre cele cinci tablete Samsung Galaxy Tab 3 puse în joc în cadrul campaniei Câştigă zilnic premii pentru sărbători!.

Atmosfera sărbătorilor de iarnă se resimte deja în incinta Shopping City Suceava. Magazinele şi-au amenajat spaţiile pentru Crăciun, aşteptându-şi clienţii cu numeroase oferte şi reduceri speciale la o gamă variată de produse specifice sezonului.

La Shopping City Suceavam, cumpărătorii sunt aşteptaţi zilnic cu mii de premii instant şi surprize pentru sărbătorile de iarnă.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.