Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Ce îşi doresc femeile?

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

În perioada 1-8 Martie 2014, clienţii vor fi răsplătiţi pentru fidelitatea lor în cadrul campaniei Ce îşi doresc femeile?.

Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Suceava se vor putea înscrie la tombola primăverii. Zilnic vor fi traşi la sorţi nouă câştigători, care vor primi seturi de bijuterii, şedinţe de înfrumuseţare la salonul Glow Beauty Place sau pachete de cosmetice Sephora. În plus, primii 125 clienţi din fiecare zi, care se înscriu în campanie, vor primi cutii cu praline, vouchere de cumpărături, produse cosmetice sau băuturi răcoritoare.

Pe 8 martie, de ziua lor, femeile vor fi răsfăţate cu evenimente deosebite. Spectacolul frumuseţii începe de la ora 18.00, atunci când doamnele şi domnişoarele se vor desfăta cu sesiuni de make-up şi hairstyling, realizate de specialiştii Glow Beauty Place. Surpriza muzicală a serii este oferită de Cabron, iar cel care se va asigura că atmosfera va fi una de sărbătoare va fi carismaticul prezentator Dan Negru. În plus, pasionatele de shopping vor putea completa periplul prin magazine cu un program de dans pregătit de talentaţii artişti de la Palatul Copiilor Suceava. Iar pentru a întâmpina primăvara cu o garderobă în tendinţe, vor admira noile colecţii ale brandurilor din Iulius Mall, în cadrul prezentărilor de modă Spring Fashion Show.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.