Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Cumpără, înscrie și câștigă!

Data
Loc
Shopping City Suceava

Cel mai important eveniment din lumea fotbalului vine cu mii de surprize la Shopping City Suceava.

În perioada 13 Iunie 2014 – 13 Iulie 2014, Shopping City Suceava în parteneriat cu hypermarketul Carrefour derulează campania Cumpără, înscrie și câștigă! în cadrul căreia iubitorii de sport și cumpărători vor fi răsplătiți cu peste 2000 de premii instant, constând în doze de bere sau de suc, pungi de alune și mingi de fotbal.

In fiecare vineri, sâmbătă și duminică, pe toată durata campaniei, fotbalul și distracția le vor aduce premii instant cliențiilor care au făcut cumpărături de minimum de o sută de lei pe un singur bon de casă, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava.

Zilnic, vor fi puse în joc 70 x doze de bere sau suc, 70 x pungi de alune și 10 mingi de fotbal, pe care participanții le vor putea câștiga dacă vor înscrie la poartă și vor marca unul dintre premiile puse în joc. După validarea bonului de cumpărături la Info Point-ul special amenajat în fața magazinului Leonardo, fiecare client are dreptul să-și încerce norocul de trei ori la poarta cu premii.

Prin campania Cumpără, înscrie și câștigă!, Shopping City Suceava te invită la mai mult shopping, mai mult fotbal și mai multe premii.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.