Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Dan BROWN – autorul lunii august în Alexandria Librării

Data

Alexandria Librării și Editura Rao organizează pe tot parcursul anului 2013 campania Autorul lunii de la RAO.

Luna aceasta, cărțile (excepție făcând volumul Inferno) din seria de autor Dan Brown sunt disponibile cu 20% reducere față de prețul de listă.

Dan Brown s-a născut pe 22 iunie 1964 şi a crescut în Exeter, New Hampshire, SUA, fiind cel mai mare dintre cei trei copii ai lui Constance şi Richard G. Brown. După ce a absolvit liceul Phillips Exeter Academy în 1982, Brown a frec­ventat cursurile Colegiului Amherst, finali­zate, în 1986, cu o dublă specializare, în spani­olă şi în engleză. În 1993, Brown a devenit profesor de limba engleză la Phillips Exeter, predând şi cursuri de limba spaniolă la Şcoala Lincoln Akerman. În 1996, Brown a renunţat la catedră pentru a deveni scriitor cu normă întreagă.

Dan Brown a schimbat concepţia asupra a tot ceea ce înseamnă bestseller, devenind un feno­men mondial; a reuşit să spargă tipare şi sã transforme tulburătoarele enigme ale omenirii în literatură de mare succes, înregistrând şi în România un record uimitor.

Codul lui da Vinci s-a vândut în peste 80 de mili­oane de exemplare, fiind astfel unul dintre cele mai bine vândute romane din toate timpurile.

Desemnat de revista Time unul dintre cei mai influenţi 100 de oameni din lume, autorul a apărut în paginile a numeroase publicaţii de renume precum Newsweek, Forbes, People, GQ, The New Yorker.

În afară de Codul lui da Vinci, Dan Brown a mai scris Îngeri şi demoni, Fortăreaţa digitală, Conspiraţia, romane traduse în 51 de limbi.