Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

De Paște, iepurașul de la Iulius Mall Suceava îți mobilează și utilează complet bucătăria

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Şi în acest an, sărbătorile pascale aduc nenumărate premii clienţilor Iulius Mall Suceava. Pentru a le răsplăti fidelitatea, îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber le oferă bunătăţi tradiţionale pentru masa festivă, iar cel mai norocos dintre ei va fi recompensat cu o bucătărie complet mobilată.

În perioada 30 Martie – 19 Aprilie 2014, la Iulius Mall Suceava se desfăşoară campania Popular de Paşte este să câştigi!. Toţi clienţii care fac cumpărături de minimum o sută de lei de la brandurile lor preferate se pot înscrie la tombolă. Zilnic, Iepuraşul îi va premia pe primii 190 de cumpărători care depăşesc acest cuantum în periplul lor prin magazine cu daruri instant: pască, vouchere de cumpărături, băuturi răcoritoare şi figurine de ciocolată.

În fiecare zi, prin tragere la sorţi, va fi desemnat şi câştigătorul unui coş cu delicii de Paşte de la Auchan, care va umple masa pentru Sărbătoarea Învierii Domnului cu preparate din gastronomia românească. Cel mai norocos participant la tombolă va fi anunţat pe 19 Aprilie 2014, fiind premiat pentru pasiunea de a face cumpărături cu o bucătărie complet mobilată şi utilată de la Dinadrom.

Iulius Mall înseninează primăvara bucovinenilor cu daruri aparte, pentru a avea un Paşte fericit!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.