Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

După shopping, la distracţie!

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Aceasta este recomandarea Iulius Mall Suceava pentru zilele de vară. 17 bilete la unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale momentului şi mii de premii care dau tonul distracţiei sunt surprizele pe care îndrăgita destinaţie de shopping şi entertainment le-a pregătit pentru clienţii săi.

Vacanţa se apropie cu paşi repezi, iar Iulius Mall Suceava îi trimite pe clienţi la distracţie. În perioada 5-21 Iunie 2015, toţi cei care fac cumpărături de minimum o sută de lei din magazinele lor preferate pot participa la tombola verii. Zilnic, prin tragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul unui abonament la Untold Festival, unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale anului. La finalul campaniei, 17 clienţi Iulius Mall Suceava îi vor asculta live pe Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi alţi mari artişti care vor urca pe scena festivalul organizat în perioada 30 Iulie 2015 – 2 August 2015, la Cluj-Napoca.

Amatorii de shopping vor fi răsplătiţi şi cu premii care dau tonul bunei dispoziţii. Zilnic, primii 150 de clienţi care se înscriu în campanie vor primi cadouri instant: grătare, accesorii pentru picnic şi băuturi răcoritoare. În total, Iulius Mall Suceava le va oferi clienţilor mii de cadouri pentru o vară distractivă.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.