Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Geamantanul de vacanță

Data
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 21 Iulie 2014 – 10 August 2014, Shopping City Suceava îți umple geamantanul de vacanță cu sute de premii pentru vară și te trimite în Turcia, într-un sejur de vis, all inclusive, pentru două persoane.

Shopping City Suceava vine în ajutorul celor care se pregătesc de vacanță, oferindu-le șansa de a câștiga instant, o gamă largă de produse utile pentru sezonul estival. În această perioadă, iubitorii de plajă vor putea câștiga ochelari de soare, produse Avon, eșarfe, rogojini și mingi de plajă. Pentru a beneficia de premiile puse la bătaie în cadrul campaniei Geamantanul de vacanță, clienții sunt invitați să facă cumpărături de minimum o sută de lei din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava și să se prezinte la Info Point-ul amplasat în zona magazinului Leonardo pentru a-și încerca norocul la masa cu zaruri.

De asemenea, pe toată durata campaniei clienții se pot înscrie la tombola pentru marele premiu – un sejur all inclusive, pentru două persoane, într-o destinație exotică din Turcia.

Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 70% şi oferte speciale la colecţiile de vară!

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.