Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Ia distracția cu tine la școală!

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Sunt tot mai puţine zile de vacanţă, dar distracţia continuă la Iulius Mall Suceava. Îndrăgita destinaţie de shopping a pregătit cele mai cool premii pentru clienţii săi, astfel încât să se bucure din plin de începutul noului an şcolar: trei console Xbox One cu senzor Kinect şi mii de alte premii care te vor face vedeta clasei.

Vacanţa se apropie de sfârşit, dar Iulius Mall Suceava te ajută să „iei cu tine distracţia la şcoală”. Campania se desfăşoară în perioada 28 August 2015 – 20 Septembrie 2015 şi îi va răsplăti pe cei pasionaţi de shopping cu gadget-urile momentului. Dacă eşti client Iulius Mall Suceava şi îţi place să trăieşti la intensitate în lumea magnifică a jocurilor, atunci ai şansa să te bucuri de cel mai fericit început de an şcolar. La campanie participă toţi cei care îşi pregătesc ghiozdanele sau garderoba şi fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate. Tot ce trebuie să facă este să se prezinte cu bonurile la Centrul Info şi să completeze taloanele speciale. În urma tragerilor la sorţi, care se vor desfăşura pe 6, 13 şi 20 Septembrie 2015, cei mai norocoşi trei clienţi Iulius Mall vor câştiga premii de ultimă generaţie: consolă Xbox One cu senzon Kinect. Câştigătorii vor putea experimenta lumea virtuală la cel mai înalt nivel, dispozitivul high tech răspunzând comenzilor vocale, mişcărilor şi gesturilor.

Lista premiilor oferite de Iulius Mall este bogată. Zilnic, primii 166 de participanţi vor primi cadouri instant, în funcţie de norocul lor: selfie stick-uri, stick-uri memorie USB, încărcătoare portabile, căşti headphones, căni personalizate, rechizite, vouchere de cumpărături şi băuturi răcoritoare.

Cu Iulius Mall Suceava, începutul noului an şcolar nu poate fi decât distractiv!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.