Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Iepurașul te înnoiește de Paște

Data
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 1-10 Aprilie 2015, la Shopping City Suceava iepurașul te înnoiește de Paște, oferindu-ți șansa de a câștiga 1.600 de premii instant și marele premiu, o bucătărie complet mobilată de Mobexpert – expertul tău în mobilier.

Zilnic, în perioada 1-10 aprilie, iepurașul de Paște te invită să descoperi sub taloanele răzuibile, zeci de electrocasnice, constând în cafetiere, blendere și prăjitoare de pâine oferite de magazinul Electrotop, precum și fierbătoare, cozonaci proaspeţi şi iepuraşi de ciocolată Carrefour, pentru o masă festivă delicioasă. Curățenia generală înainte de sărbători va fi mai ușoară pentru cei care vor descoperi sub taloanele răzuibile unul dintre abonamentele lunare oferite de curățătoria și spălătoria Crizantema din incinta Shopping City Suceava. Marele câștigător al campaniei, care va extrage talonul răzuibil norocos, se va bucura de o bucătărie nouă și modernă, complet mobilată de Mobexpert. Pentru a participa la campanie, clienţii trebuie să facă cumpărături de minimum 150 lei pe un singur bon de casă sau pe bonuri cumulate, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava şi să se prezintă la Info Point-ul special amenajat în fața magazinului Leonardo pentru a extrage talonul răzuibil câștigător.

Shopping City Suceava nu i-a uitat nici pe cei mici, aşa încât sunt invitaţi în perioada 4-10 Aprilie 2015 împreună cu părinţii şi bunicii într-un decor special amenajat, să picteze cele mai frumoase ouă gigant din oraş și să se fotografieze cu iepurașul care a poposit la Shopping City Suceava pentru a se distra alături de cei mai cuminți dintre ei. Mai mult, iepurașul îi invită pe cei mici să participe împreună la „vânătoarea de ouă” din data de 4 Aprilie 2015 pentru a se distra și a câștiga numeroase surprize dulci.

Magazinele din Shopping City Suceava vă aşteaptă cu noile colecţii de primăvară-vară şi cu o gamă variată de produse cu care să vă umpleți coşul de Paşte.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.