Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Invazia reducerilor de vară

Data
Loc
Shopping City Suceava

A inceput Invazia reducerilor de vară! Magazinele din Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 80% şi oferte speciale la colecţiile de vară, iar dacă încă nu v-aţi bucurat de concediu sau de câteva zile de relaxare, puteţi câştiga unul din premiile oferite la tombolă.

În luna soldărilor şi reducerilor finale la articolele de vară, magazinele din Shopping City Suceava au pregătit preţuri speciale, astfel încât orice client îşi poate reînnoi complet garderoba. Cu siguranţă ofertele sunt pe placul tuturor: New Yorker– reduceri de până la 80%, Takko Fashion, House of Art, Fox, Killtec, Pada Murre, Benvenuti, Champion – până la 70%, Deichmann – cumpără o pereche de încălţăminte redusă şi pentru a doua pereche primeşti 50% reducere sau cumpără două perechi reduse şi pe a treia o primeşti gratuit, Orsay, Erros, Moda Miss, Otter, Insense – până la 50% iar La Bionda la cumpărarea unui costum pentru bărbaţi primiţi o camaşă gratis. Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale în B&B Collection şi Ina Center, iar bijuteriile fantezie au reducere de până la 50% la Meli Melo. La PlusOptic ai discounturi cât varsta ta pentru toate modele de rame iar la Optiblu ai 50% reducere la a doua pereche de ochelari şi rama la un leu.

Şi pentru cei mici magazinele au pregătit preţuri speciale. La Wenice puteţi achiziţiona anumite produse la jumătate de preţ sau dacă alegeţi două produse, al doilea îl primiţi gratuit.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobier sau decoraţiuni, Mobexpert şi magazinul D’otto vă aşteaptă cu preţuri speciale la zeci de produse, iar la Bobo Shop reducerile sunt până la 40%.

În catalogul Media Galaxy găsiţi produse cu reduceri de până la 50% iar Flanco oferă la toate produsele valoarea TVA-ului cadou precum şi posibilitatea de a cumpăra în 24 rate fără dobândă. în magazinele operatorilor de telefonie mobilă puteţi profita de oferte speciale la telefoane şi abonamente.

Oferte incredibile şi preţuri imbatabile vă oferă hypermarketul Carrefour. În Catalogul Carrefour şi în magazin găsiţi reduceri de până la 50% şi lichidări la sute de produse.

În perioada 29 Iulie 2011 – 28 August 2011 toţi cei care fac cumpărături de minim 50 lei pe un bon de casa din magazinele din Shopping City Suceava cu excepţia Baumax Suceava pot participa la tombolă şi pot câştiga premii oferite de hypermarketul Carrefour şi Mobexepert, vouchere de cumpărături şi marele premiu: un sejur de șapte zile în Turcia All Inclusive pentru două persoane oferit de EcoHoliday.

Reduceri de vară, premii, vacanţă şi relaxare la Shopping City Suceava!

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.