Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Iulius Mall dă startul marilor reduceri!

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava a intrat în sezonul marilor reduceri de iarnă! Şirul promoţiilor a cuprins mai toate magazinele, aşa că nu mai tânjiţi după hainele, încălţămintea, accesoriile şi obiectele de decor care vă plac şi, din 7 Ianuarie 2011 şi până pe 16 Ianuarie 2011, profitaţi de preţurile înjumătăţite sau reduse chiar şi cu 70%!

La startul reducerilor substanţiale s-au aliniat, printre alţii, Coly, Nichi, Next Level, Ravioli, Sprider Stores, Sephora şi Terranova, care au produse la preţuri diminuate cu până la 70 de procente, Nike cu 66%, iar Chic şi Be You cu 60%.

HV Street, Il Bimbo, Intersport, Louise, Onix, Sabrini, Sofiaman, Splend’or, Steilmann şi Valentini Bianco au redus la jumătate costurile multor articole, Bellissima Fashion cu 40%, Mondex are produsele cu 35% mai ieftine pentru amatorii de shopping la reduceri, Cărtureşti şi Luxor cu 30%, iar Dinoland cu 20 de procente. Oferte tentante au şi Lady French care a diminuat la 50 lei extensiile de unghii, Samsonite are un produs cadou la unul achiziţionat, Sophia dăruieşte al patrulea produs la trei perdele sau draperii cumpărate, iar Parisienne Cafe oferă 20% discount la toate produsele consumate între orele 16:00 şi 22:00.

Pentru noile preţuri ale iernii, dar şi marile oferte ale fiecărei zile, urmărește site-ul oficial sau contul de Facebook.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.