Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Iulius Mall dă startul promoțiilor de sezon: oferte de până la 70%

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Vara aceasta este mai frumoasă dacă îţi faci cumpărăturile la Iulius Mall.

Magazinele preferate de bucovineni au pregătit oferte ispititoare la colecţiile de sezon, care ajung până la 70%. Indiferent dacă te pregăteşti de vacanţă sau îţi place să fii la modă, Iulius Mall te răsfaţă cu promoţiile pe care ţi le doreşti.

Moda nu intră în concediu, aşa că ofertele estivale îi aşteaptă pe cei care vor să fie în tendinţe în magazinele brandurilor îndrăgite. Discounturi de până la 70% sunt propunerea Terranova, Nichi Cristina Nichita, Kenvelo, Adidas, Valerio Studio şi Be You. Piese vestimentare în trend, la jumătate de preţ, sunt la C&A, Motivi, Bigotti, Intersport, Motor, Junker şi Onix. Promoţii estivale de până la 40% sunt la Steilmann, iar de până la 30% la Seroussi, dar şi la Sofiaman, în funcţie de valoarea cumpărăturilor. Lista ofertelor ispititoare continuă la H&M, Janice, Ely Alindor, Blue 63, All Seasons şi Ghio`s Collection şi la alte branduri. Şi prichindeii se pot bucura de oferte la hăinuţele colorate de la Evel Mod.

Pentru cei care sunt în căutarea încălţărilor comode pentru vacanţă, CCC propune oferte de până la 70%, iar Deichmann şi Salamander de până la 50%. Şi Samsonite îşi întâmpină clienţii cu propuneri de shopping mai atractive cu până la 70%.

Accesoriile se fac remarcate chiar şi pe plajă sau la plimbările din serile călduroase, aşa că Sabrini şi Millefiori întâmpină vara cu promoţii de nerefuzat. Nici produsele cosmetice nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit. La Sephora preţurile sunt mai mici cu până la 70%, la Pro Beauty Shop sunt discounturi de până la 30%, iar cumpărături avantajoase se fac şi la Golden Rose sau Elgon Professional Hair Style.

Cei care vor să îşi decoreze casa în tendinţele sezonului pot alege dintr-o varietate de articole cu discounturi de până la 40% de la Mobila Kalenda şi de până la 30% de la Your Home, Your Style, iar pentru confortul lor pot alege articole Top Shop cu preţuri înjumătăţite. La fel de apetisante sunt şi meniurile operatorilor din food court şi ofertele restaurantelor şi cafenelelor din Iulius Mall Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.